Насіння моркви Морква Нантейска 2 г (Плазмові насіння)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Плазменные семена Моркови Морковь Нантейска - это среднеспелый сорт универсального использования типа Нантская. Корнеплод цилиндрический, с тупым кончиком, оранжевый, гладкий, головка маленькая, плоская. Корнеплод почти полностью погружен в почву, при этом очень хорошо выдергивается, так как не образует боковых корней. Масса корнеплодов 70-125г. Мякоть сочная и нежная, отличного вкуса. Морковь Нантейска отлично подходит для употребления в свежем виде, для всех видов переработки, продолжительного хранения. Переваги сорту: стабільно високий вихід товарної продукції, універсальне використання коренеплодів, стійкість до розтріскування і цвітушності. Посів Моркви Нантейска: проводять на гребені або гряди в кінці квітня – початку травня. Віддає перевагу піщаним і легкі суглинисті, слабокислі, добре аеровані грунту. кращі попередники: томати, огірки, картопля, цибуля, бобові. Не переносить свіжих органічних добрив і застою води. З весни під перекопування вносять 10-15г сечовини, 30-40г суперфосфату і 15-20г хлористого калію на 1 м2. Схема посіву в 3-4 рядки, наприклад 20*20*20*60см. Глубина заделки семян – 1,5-2см. подзимние посевы проводят в конце октября – начале ноября, когда температура опустится до 5°C, после чего поверхность мульчируют слоем торфа в 2-3см. всходы хорошо переносят заморозки до -3°С. До появления всходов разрушают почвенную корку. Уход за морковью: прополка, нечастые поливы, рыхление междурядий. При первом прореживании всходов между растениями оставляют расстояние 1-2см. Второе прореживание проводят, когда у растения образуется 4-5 листьев, оставляя между растениями 4-6см. Через 20-25 днів після появи сходів вносять азотні добрива, а через 15-20 днів – фосфорно-калійні. Надлишок азоту і води затримує ріст коренеплодів, для нормального розвитку потрібно багато калію. Збирання проводять у липні – вибірково, основна – в серпні і вересні. Урожай зберігають у темному і сухому приміщенні при Т 0-2°С і вологості 85-95%.
- Ціна: 9,87 ₴